Vad vi gör

Det börjar oftast med ett första möte och slutar med träffsäker kommunikation i alla viktiga kanaler. MediaPartner är en komplett kommunikationsbyrå som vässar ditt budskap i allt från trycksaker till webb- och filmproduktioner. Hos oss får du all hjälp du behöver för att nå dina kunder.

Tidning

Kundtidningarna är hjärtat i MediaPartners verksamhet. Att ge ut en egen tidning ger ett seriöst intryck av ditt företag oavsett bransch – och det behöver inte kosta skjortan. Vi gör tidningar i alla former, färger och utföranden. Du sätter gränserna! Vi utgår från tre olika finansieringslösningar: Helt eller delvis annonsfinansierade och helt redaktionella produkter. Vad passar ditt företag bäst?

Öppna Caterpillar magasin här!

Reklam

"Kul reklam, men vad sålde dom egentligen?" "Vet inte, men låten var skitbra" Reklam berör alla sinnen. Därför är reklamvärlden stor och komplex. Och svår. Vi samarbetar med många olika personer och byråer, som med spetskunskap, lång erfarenhet och utbildning gör sitt bästa för att vara lyhörda inför företagens marknadsföringsbehov. Till alla reklamprojekt sätter vi ihop unika projektgrupper, med rätt kompetens för just dig. Har du en egen idé kan vi hitta en säljande lösning!

Film

Vi producerar alla typer av filmer. Dessa skräddarsys efter era behov. Vill du ha en enkel presentationsfilm till din hemsida eller en säljande reklamfilm till TV. Vi löser det till ett slagkraftigt pris.

 Ringup (Kundreferensfilm)
 Siljan skog (Rekryteringsfilm)

Broschyr

Att använda nischade eller allmänna reklambroschyrer är ett effektivt sätt att nå rätt målgrupp med rätt budskap i rätt tid. Välkomponerade texter och starkt formspråk är ett måste – och en självklarhet när du anlitar MediaPartner.

Öppna Byggklason broschyr här!

Webb

Möjligheterna som internet ger är en värld för sig. Hos oss får du proffshjälp med att skapa alla typer av webblösningar, från hemsidor till och nyhetsportaler till e-butiker. Vi ser till så att budskapet i din kundtidning går fram även i dina digitala kanaler. Fokus ligger på kundnytta och tillgänglighet – för våra kunders bästa. 

Läs mer om WebbPartner här!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår