Vilka vi är

MediaPartner är den kompletta kommunikationsbyrån som drivs av att forma just ditt budskap. I vår platta organisation har och tar alla ansvar för ditt resultat. Vi är övertygade om att den raka och enkla kommunikationen är den bästa. Säg vad du vill ha hjälp med så fixar vi det! Svårare än så är det inte.

Där allting började

Några vänner och kollegor startade 2004 MediaPartner. Tillsammans hade de goda idéer och en stark framtidstro. De var övertygade om att de kunde göra ett ännu bättre jobb för sina kunder – om de fick jobba tillsammans, på sitt sätt.

Bra kommunikation skapas nämligen inte på löpande band. Det krävs unika lösningar, långsiktiga kundrelationer och mycket glädje på vägen. Ur den övertygelsen skapades MediaPartner och med precis samma övertygelse har vi utvecklats och vuxit.Idag har vi en bred, härlig kundkrets och drygt 20 rutinerade medarbetare. Dessutom anlitar vi ett 70-tal samarbetspartners som är proffs på reklam, journalistik och marknadsföring.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår